Hírek

Az 1-es villamos vonalának meghosszabbítása a tervek szerint halad, ezért a villamosforgalom júliusra tervezett elindítása előtt, már május 23-ától újra mindkét irányba járható lesz a gépjárműforgalom számára az Etele út.

Május 10-e minden évben különleges a Hugonnai Vilma Általános Iskola diákjai számára, hiszen ilyenkor nem kell könyvekkel teli táskával és megírt leckefüzetekkel érkezniük. Idén ünnepli az intézmény a 92. születésnapját, ezért az egész nap a játékos tanulásról és a felhőtlen együttlétről szólt.

Százhetvennyolc középiskolás ballagott el idén Budafok-Tétényben

Az MLSZ szóvivője a Seybold-Garab pincében

A Budatétényi Polgári Kör és a Budatétényi Egyházközség összefogásával kicserélik a második világháborús emléktáblát a Szent István király plébániatemplom falán.

Újabb kerületi földutak aszfaltozása, óvodai férőhelyek bővítése és tiszta, gondozott zöldfelületek a kerület közterületein – ezekről döntöttek a képviselők május 16-i ülésükön.

Elültették a kétezredik facsemetét az önkormányzat programjának köszönhetően

Május végére készül el a Duna-parti sétány. A megújuló terület elérhetővé teszi a vízpartot, teret biztosít a játékhoz és a sporthoz egyaránt

Megújult kiállítással várta látogatóit az idén 50 éves Barlanglakás Emlékmúzeum a 45. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztiválon.

Fergeteges hangulat, pinceséták, borkóstolók és közös éneklés