Ugrás a tartalomra

Akadálymentesítési nyilatkozat

A Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ez az akadálymentesítési nyilatkozat a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata honlapjára (https://budafokteteny.hu/) vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Nem akadálymentes tartalom

-

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

Ez a nyilatkozat 2022. december 6-án készült a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata önértékelése alapján.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az akadálymentesítéssel kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket a sajto@bp22.hu e-mail-címre lehet elküldeni.

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.
Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség.
Székhely címe: 1134 Budapest, Váci út 35. Levelezési cím: 1255 Bp., Pf.: 182.
Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070, e-mail: ugyfelszolgalat@kifu.hu.

Ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem kap, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől, akkor bejelentése alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez.