Hírek

Civil kezdeményezésre újabb országzászlót avathatunk Tétényben

Az M0 autóút déli szektorának folyamatban lévő felújításához kapcsolódó műszaki ellenőrzés nyomán az M1 autópálya felé vezető oldal Deák Ferenc (Hárosi) Duna-hídján további átfogó vizsgálat vált szükségessé. A híd állapotának alapos felmérése érdekében újabb független mérnöki vizsgálat indul a közeljövőben.

Szigorú szabályok mellett, fokozatosan indult újra a járóbeteg szakellátás a Káldor Adolf Szakrendelőben. Június 2-5. között az alábbiak szerint alakul a szakrendelő működési rendje.

Válogatott labdarúgók vallanak örök szerelmükről, a BMTE-ről, és a Promontor utca sportpályáján eltöltött régi szép időkről

Még Bélteky Róbert tulajdonos is köszöntötte Melbourne-ből a BMTE csapatát, amely az első osztályban kezdheti a következő labdarúgó szezont

Bemutatják a magyar irodalom, történelem, néprajz értékeit

Az énekes csatlakozott a TV2 jótékonysági műsorához

Pihenéssel és gyakorlással telt a karantén időszaka Budafok-Tétény zeneművészeinek. A zene minden nap az életük része, amiből most - az online térben - a közönségnek is jutott. Hegedűs Endre zongoraművész, Micheller Myrtill énekesnő és Hollerung Gábor, a Budafoki Dohnányi Zenekar karmestere, ügyvezető zeneigazgatója mesélt elmúlt hónapjairól.

Május 26-án nyolc kerületi vállalkozással bővült az önkormányzat stratégiai partnereinek köre.

A koronavírus-járvány idején hatalmas felüdülést és menedéket jelentett a lakótelepen élők számára az idén 7 éves közösségi kert, a Parti-kert.