Lakossági fórum

Időpont: 2019-08-14 14:00
Helyszín: Polgármesteri Hivatal házasságkötő terme, 1221 Budapest Városház tér 11.
További információ:

Az egyeztetés témája: Budafok Duna menti területeire vonatkozó kerületi építési szabályzatról szóló 28/2016. (XI.15.) önkormányzati rendelet módosítása a 16.§ (1) és (2) bekezdések pontosítása érdekében.

Budafok-Tétény önkormányzata elkészíttette a Budafok Duna menti területeire vonatkozó kerületi építési szabályzat (DKÉSZ) módosításának tervezetét.

Véleményezhető a rendelet módosítása, mely készítésének célja a hatályos 10/2018. (V. 03.) önkormányzati rendelettel jóváhagyott Budafok–Tétény Budapest XXII. kerület Kerületi Építési Szabályzat tárgyi rendelkezésének pontosítása az alábbiak miatt:

A Hajó utcai tervezett jégcsarnok helyén, annak első ütemeként felmerült, hogy egy 70 m x 40 m alapterületű háromrétegű légtartásos sátorral lefedett műjégpálya létesüljön. Ez a DKÉSZ jelenleg hatályos szabálya miatt ideiglenes (szezonális) jelleggel üzemelhetne, mely nem lenne kedvező, így a rendelkezés pontosítása szükséges.

Az ehhez kapcsolódó véleményeket és javaslatokat, a partnerségi egyeztetésben rögzített szabályok szerint, legkésőbb 2019. augusztus 30.-ig várják  postai úton vagy elektronikusan.

 

A témában 2019. augusztus 14.-én, 14:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében lakossági fórumot tartanak. A lakossági fórumon való részvételi szándékot előzetesen, a fenti email címen szükséges jelezni. Az észrevételeket és javaslatokat a lakossági fórumon szóban, továbbá a lakossági fórumtól számított 8 napon belül papír alapon vagy elektronikusan lehet megtenni.

 

További információ: http://budafokteteny.hu/hir/felhivas-partnersegi-egyeztetesre-2019-augusztus