Belmondo plays Beatles

Időpont: 2019-11-15 20:00
Helyszín: Klauzál Ház, Budapest, Nagytétényi út 31-33, 1222
További információ:

Lesz, volt, van. A Beatles és Belmondo zenekar is.

Egyébként ez a címe a Belmondo zenekar első dalának, ami 2006-ban jelent meg.Belmondo zenekart Czutor Zoltán alapította. Stílusuk saját meghatározásuk szerint beatmetal, egy igazi fesztiválkedvenc és klubzenekar, akik laza, vidám dalaikkal, színpadi poénjaikkal sokak szívébe belopták magukat. Előadásaikon garantált a jó hangulatú élcelődés, a gegek és fricskák, szövegeik egyszerre elgondolkodtatóak és humorral fűszerezve tartanak tükröt a közönségnek.


Czutor Zoltán a Beatles zenéjének szeretetében nőtt fel. Szülei – ahogyan egész generációjuk – napestig a Beatles-t hallgatták. A Beatles hatását ma is érezni a Belmondo dalaiban. Mindazokat az alapvető értékeket képviseli, amelyek a mai napig számukra is fontosak, így nem csoda, ha ilyen mély rokonságot éreznek vele.

A Belmondo plays Beatles project a gombafejűek kezdeti időszakától kezdve sok dalt átdolgozott úgy, hogy az egy mai koncertszínpadon is megállja a helyét. A koncerteken szereplő közismert dalfeldolgozás közötti video installációk, konferálások és spontán zenei játékok még azokat is meggyőzik, akik eddig nem érezték magukat közel ehhez a zenei világhoz. A Beatles dalokat természetesen Belmondo slágerekkel fűszerezi meg a zenekar a koncerten.

  • Ének, gitár: Czutor Zoltán
  • Gitár: Szabó László
  • Basszusgitár: Paczári Viktor
  • Dob:  Csák Szabolcs

 „Mindig fejfájást okoz, ha a zeneirodalom szerintem legjobb 10/50/100 albumát és/vagy zenekarát/előadóját muszáj felsorolnom egy cikk, egy műsor vagy egy interjú miatt. Mert kíméletlenül szembesít azzal a fogyatékosságommal, hogy a Beatlesen kívül semmi előtt nem tudok hasra esni.” (Czutor Zoltán)

 

Jegyár: 3500 Ft

klauzalhaz.jegy.hu