Hírek

Nevezze el kerületünk új attrakcióját, ahol az új a régivel, a trend a tradícióval találkozik! Olyan kifejezést, elnevezést küldjön, ami asszociál, ami megkülönböztet, ami egyedivé teszi Budafok-Tétény új találkozási pontját!

Egy különleges jégkorong-találkozón vehettek részt azok a kerületi középiskolások, akik télen óvodásokat tanítottak korcsolyázni a budafoki jégpályán.

A kerületben élők a veszélyhelyzetben is megmutatták, mire képesek, ha összefognak. Most induló oldalunkon azokat a cégeket és civil szervezeteket mutatjuk be, akik felajánlásukkal hozzájárultak a koronavírus-járvány elleni védekezés sikeréhez.

Százezer forinttal segített Máhr Tamás, a Canlu Software Kft. ügyvezetője

A kerület cukrásza közkívánatra ismét gyerektábort rendez

A DunaFok szabadidő-park fölött – ha minden jól megy – hamarosan jégsátor épül, ami csípi a kerületi ellenzéki képviselők szemét. Karsay Ferenc polgármester az alábbiakban eloszlatja a budafoki lakosok esetleges kétségeit a beruházással kapcsolatban. Az egész történet egy kicsit hasonlít a jereváni rádió híradására, csak ellenkező előjellel. Nem Zsigulikat, hanem Mercedeseket, és nem fosztogatnak, hanem osztogatnak...

Június 6-án újraindult a Budafoki Pincejárat. A Katona Borházban és a Várszegi Pincészetben borkóstolóval, a Záborszky Pince - Borvárosban pincesétával, a Vasmacska Terasz Étteremben gasztroesttel várták a látogatókat.

A szeptemberben kezdődő új nevelési évre ötszázhét kisgyermeket írattak be a szülők a XXII. kerületi Egyesített Óvoda tizennégy tagóvodájába.

Kétszázhúsz liter fertőtlenítőszert biztosított a védekezéshez a Háros-sziget Festékáruház

2020. június 15-től június 19-ig a szakrendelések az alábbiak szerint alakulnak.