Hírek

A cél, hogy partnerként tekintsenek egymásra a budapesti, a Pest megyei vállalkozások és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

A rákoskeresztúri új köztemetőben, február 25-én, a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján, felavatták a nemzeti emlékhelyet jelölő emlékoszlopot.

2013. március 4-től március 21-ig a Dózsa György út és a Minta utcai vasúti átjáró között a Nagytétényi út egyirányú lesz a vasúti átjáró felé.

A város vezetői, valamint a helyi politikai- és civil szervezetek képviselői a megemlékező tömeggel közösen hajtottak fejet a Városház téren az "™56-os emlékműnél a mártírok emléke előtt.

A házasság nem működik. Magától. Csak akkor működik, ha mind a ketten akarjuk.

Öröm volt látni a meglepett vásárló arcát, amikor megtudta, hogy ajándékutalványt nyert. Jókor volt jó helyen, épp akkor nézett be a Campona Egészségközpontba vásárolni, amikor nyilvános nyereményátadót tartottak.

A környezetterhelési díjról szóló törvény alapján 2005-től, talajterhelési díjat kell fizetni annak a személynek, illetve szervezetnek, aki a kiépített közcsatornára nem kötött rá és egyedi szennyvízelhelyezést alkalmaz.

Az Olimpikon című rendezvényen ezúttal az U18-as női hokiválogatott vett részt

Nagytétényben, az állomás területén várhatóan 2013.02.22 -től egy héten keresztül, hétvégén és éjszakánként is a DSE Konzorcium zúzottkő felsőágyazat készítési munkát végez az I.-II. vágányban.

Huszonnyolc év verejtékes munkáját dicséri Jankovics Marcell filmalkotása