Ugrás a tartalomra

Varázspálca-díj

2024. június 05. szerda
A „Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért” által létrehozott Varázspálca-díjat 3. éve osztja ki. Minden évben száz olyan személynek ítélik oda ezt a kitüntetést, akik az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekekkel foglalkoznak és példamutató módon látják el őket.
Varázspálca-díj

Az ünnepélyes díjátadóra 2024. május 11-én került sor az Elméleti Orvostudományi Központban. A 2024. évi Varázspálca díjat idén a XXII. ker. Egyesített Óvoda, Bartók tagóvodájának két kollégája, Lőrincz Sándorné tagóvoda-igazgató és Bohár Alíz dajka kapta. Számukra azért is értékes ez a díj, mert a szülő terjesztette fel a kollégákat erre az elismerésre, ezzel megköszönve a gyermekkel végzett odaadó, lelkiismeretes, önzetlen, szeretetteljes munkát.

Az édesanya a felterjesztés indokaként azt írta, hogy gyermeke nagyon szeret a csoportba járni, és köszöni, hogy kislánya ugyanolyan teljes életet élhet, mint a többi csoporttársa. Megköszönte az állandó odafigyelést és közreműködést, valamint a teljes körű támogatást a szülő és a csoport dolgozói között.