Ugrás a tartalomra

Vadonatúj háziorvosi rendelők Budafokon - Videóval frissítve!

2017. december 11. hétfő
Huszonegyedik századi körülmények a BENU gyógyszertár épületének emeleti részén - 8 háziorvos folytathatja itt az ellátást.
Vadonatúj háziorvosi rendelők Budafokon - Videóval frissítve!

A jelenleg felújítás alatt lévő Káldor Adolf Szakrendelő épületéből december 4-én végleg új helyükre költözhettek a háziorvosi rendelők. Az épület első emeletén immáron nyolc háziorvos fogadhatja pácienseit korszerű, modern, tökéletesen felszerelt helyiségekben.

 

Az ünnepélyes szalagátvágással egybekötött avató ceremónián részt vett Karsay Ferenc polgármester, Szepesfalvy Anna alpolgármester, Németh Zoltán alpolgármester, dr. Répás Judit aljegyző, a BENU Magyarország Zrt. vezetői, egészségügyi és gyógyszeripari szakemberek, valamint az érintett háziorvosok is.

 

Karsay Ferenc köszöntőjében azt hangsúlyozta, a költözéssel jól járnak a háziorvosok és a betegek is, hiszen jóval kulturáltabb keretek között folytatódhat az ellátás. Ez már a második ilyen ünnepség itt az épületben, hiszen két éve adtuk át a földszinti rendelőhelyiségeket, akkor 4 háziorvos kapott itt helyiségeket. Azóta „ácsingóztak” a többiek is, hogy jönnének ők is át ide, ezért az önkormányzat igyekezett megállapodásra jutni az épület tulajdonosával az épület bővítéséről. Ez végül sikerült, így most már mind a 8 érintett háziorvos átköltözhetett, immár az újonnan épült az emeleti részre. A földszinten jelenleg átmenetileg a házorvosi ügyelet működik - hangott el.

 

A ma már több mint 270 BENU Gyógyszertárat átfogó BENU Magyarország Zrt. a legnagyobb hazai gyógyszertár-hálózatot üzemelteti. Különösen erős a csoport a fővárosban, valamint az ország középső és északi részén. A BENU Magyarország Zrt. ma már 270 patikát üzemeltet, és ezek közül 125 gyógyszertár már a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelően átépített, egységes, vásárlóközpontúan kialakított, modernizált patika - mondta dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja. Hozzátette, mintegy 200 millió forintos beruházással valósították meg az emeleti részen a háziorvosi rendelők kialakítását, amelyek 21. századi színvonalat képviselnek, és a BENU hasonló jellegű rendelői közül is a legmodernebbek. Köszönet az önkormányzat vezetésének, hogy támogatta ennek megvalósulását – tette hozzá a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja.

 

Az új rendelőkbe költöző háziorvosok rendelési ideje változatlan marad, azonban őket a BENU Szentlélek Patika emeletén lehet felkeresni.

Részletek: http://www.budafokteteny.hu/hir/koltoznek-a-benu-epulet-emeletere-a-haziorvosok-es-a-benu-epulet-foldszintjere-koltozik-atmenetileg-a-felnott-haziorvosi-ugyelet

 

A PROMONTOR TV összeállítása:

 

FOTÓ: HIRSCHBERG JUDIT, VÍG LÁSZLÓ ::

Vadonatúj háziorvosi rendelők Budafokon - Videóval frissítve!