Ugrás a tartalomra

Újra mindkét irányba járható a Fehérvári út

2019. június 12. szerda
Visszaadták a forgalomnak a Fehérvári út felújítás miatt lezárt, Hamzsabégi út és Lecke utca, valamint Csurgói út és Kondorosi út közötti szakaszát, így a 973-as busz a belváros felé újra a Fehérvári úton jár.
Újra mindkét irányba járható a Fehérvári út

A felújításra a Fővárosi Önkormányzat finanszírozásának köszönhetően nyílt lehetőség. Új útburkolatot kapott az úttest és a járda is, mindkét irányba kerékpársávot alakítottak ki. Felújították a gyalogos átkelőhelyeket és akadálymentesítették is azokat, a zebráknál és az útcsatlakozásoknál úgynevezett szegélyfüleket építettek ki, amelyek növelik a közlekedésbiztonságot. Rendezték a zöldfelületet, valamint az úttal párhuzamos és a ferde parkolást is.

Június 12-től újra mindkét irányba, teljes hosszában és szélességében járható mindenütt a Fehérvári út, és újra eredeti, menetrend szerinti útvonalán jár a 973-as busz. Jelenleg tart a felújított útszakaszok műszaki átadás-átvétele, emiatt legkésőbb július első feléig még előfordulhat, hogy egyes hibák, hiányok javítása miatt szűkítik vagy lezárják egy-egy forgalmi sáv valamely rövid szakaszát.

 

Forrás: BKK