Ugrás a tartalomra

Újabb stratégiai aláírás a Városházán - videóval frissítve

2017. október 31. kedd
A négy kontinensen jelen levő Prologis magyarországi képviseletével kötött megállapodást Budafok-Tétény önkormányzata október 9-én. A világ vezető ipari ingatlanszolgáltatója, amely logisztikával, disztribúcióval és ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, egy, immár harminctagú stratégiai partneri társaság tagja lett.
Újabb stratégiai aláírás a Városházán - videóval frissítve

Az aláírási ceremónia a Városházán zajlott, ahol az önkormányzat képviseletében Karsay Ferenc polgármester fogadta Kemenes Lászlót, a Prologis magyarországi ügyvezetőjét.

Kemenes László elmondta, a cég 2005 óta van jelen kerületünkben. A nagytétényi Prologis Park Budapest-Harbor logisztikai központban 130.000 négyzetméternyi disztribúciós és irodaterületen, több mint 20 vállalkozással dolgoznak együtt, ezzel is hozzájárulva a helyi foglalkoztatáshoz.

Az önkormányzat egyszerűsített hivatali ügyintézéssel és bemutatkozási, megjelenési lehetőségekkel segíti a vele együttműködésre lépő vállalkozásokat, cserébe aktív részvételt vár a kerület közéletében. A programban résztvevő vállalkozások esetében az önkormányzat kiemelten kezeli az általuk megfogalmazott észrevételeket az őket is érintő kerületi rendeletekkel kapcsolatban, valamint lehetőséget kapnak egymás jobb megismerésére is. Az érdeklődő cégeket Karsay Ferenc polgármester személyesen keresi fel, hogy megismerkedhessen a helyzetükkel, problémáikkal. A partnerségi megállapodást a felek rendszeresen felülvizsgálják, hogy a tapasztalatok alapján még eredményesebb lehessen a további együttműködés.

A Promontor TV összeállítása:

 

FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN ::

Újabb stratégiai aláírás a Városházán - videóval frissítve