Ugrás a tartalomra

Újabb segítség a koronavírus elleni védekezésben

2021. február 18. csütörtök
Múlt héten az Egyesített Óvoda tagóvodái a kormányhivatal jóvoltából, most pedig a gyermekorvosi, felnőtt háziorvosi, gyermek- és felnőttfogorvosi praxisok vehettek át fertőtlenítőszerekből álló csomagot az önkormányzattól.
Újabb segítség a koronavírus elleni védekezésben

A kormány rendszeresen biztosítja a köznevelési és szociális intézmények számára a koronavírus-járvány elleni védekezést segítő felszereléseket, valamint Budafok-Tétény önkormányzata is folyamatosan támogatja a  kerületi intézményekben zajló védekezést.

A kormányhivatal által először a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ és a Szociális Szolgálat kapott kéz-, valamint felületfertőtlenítő szerből álló csomagot, majd január elején az Egyesített Óvoda tagóvodáit segítették a felszerelésekkel.

A védekezés támogatása folytatódik, így a hetekben újabb csomagokat vehetett át az Egyesített Óvoda, valamint most az önkormányzat jóvoltából a gyermekorvosi, felnőtt háziorvosi, gyermek- és felnőttfogorvosi praxisok mindegyike.

A koronavírus-járvány ellen Budafok-Tétény önkormányzata rendszeresen szervez ózongenerátoros fertőtlenítéseket is a kerületi intézményekben, továbbá minden közfeladatot ellátó önkormányzati alkalmazottnak térítésmentesen rendszeres antigén tesztelést biztosít.

Újabb segítség a koronavírus elleni védekezésben