Ugrás a tartalomra

Újabb projektek készültek el a kerületben

2024. június 07. péntek
Sétány a szakrendelő előtt, játszótér a Zöldike bölcsődénél, sportpálya a Bartók-lakótelepen – a folyamatos fejlesztésekkel, kisvárosunk zöld és sportos jellegének megőrzésével szolgáljuk az itt élők érdekeit.
Újabb projektek készültek el a kerületben

A Szent István téren, a gyógyszertár előtt új, térköves sétányt alakítottunk ki mintegy 160 négyzetméteren: kicseréltük az alépítményt, szintbe helyeztük a közműelzáró szerelvényeket. Az elöregedett, hengerelt aszfalt- és betonburkolatú járdaszakasz felújítása műszakilag volt indokolt.

A Bartók Béla-lakótelepen lévő sportpálya felújítása során megtörtént a burkolat teljes rétegrendjének cseréje, a határoló kerítéselemek állagmegóvási munkái, új labdafogó hálók felhelyezése, új kosárlabdapalánkok, gyűrűk és lánchálók kihelyezése, valamint a multifunkciós vonalazás megújítása.

A Rózsakert lakótelepen, a Rákóczi út 8. szám alatti játszótéren napvitorlát helyeztünk ki, ami a nyári melegben hűsölési lehetőséget biztosít a gyerekeknek és kísérőiknek.

Megnyílt a kerület legújabb játszótere a Zöldike bölcsőde mellett, a Terv utca 14. szám alatt. A parkban különböző alakú, burkolt szigetek adnak helyet a játszóeszközöknek és a pihenőrésznek. Padokat és ivókutat is kihelyeztünk, valamint a játszószigeteken megtalálható csúszdás mászóka, süllyesztett trambulin, homokozó, hinta, körforgó.

Mindenkinek kellemes nyári időtöltést kívánunk új és megújult parkjainkban!