Ugrás a tartalomra

Újabb beteghívó rendszer a BENU épületében

2020. június 30. kedd
A gyermekek és szüleik kényelmesebb várakozása érdekében a BENU patika földszintjén üzemelő gyermek háziorvosi rendelőkbe is beteghívó rendszert telepítettek az önkormányzat jóvoltából.
Újabb beteghívó rendszer a BENU épületében

2018-ban 1,3 millió forintos önkormányzati támogatással valósulhatott meg a BENU Patika első emeletén működő 8 felnőtt háziorvoshoz telepített beteghívó rendszer, mely közel 13000 kerületi lakos egészségügyi ellátását könnyíti meg.

2019-ben a Batthyány utcai rendelő 3 felnőtt háziorvos rendelője kapott 900.000 forintos támogatást, mely 6300 budafok-tétényi lakost segít a beteghívó rendszer beüzemelésével.

Idén a BENU Patika földszintjén működő gyermekorvosi rendelők kaptak 1,1 millió forintos eszköz-és műszerfejlesztési támogatást, melyből elkészült az újabb beteghívó rendszer.

A beteghívó rendszer felváltja a nehezen követhető érkezéses sorrendben való beteghívást, ezzel is kényelmesebbé téve a rendelőkben történő várakozást. A beteghívó összeköttetésben működik az orvosok online előjegyzési rendszereivel, így az online foglalt időpontjainkra is megkapjuk a sorszámot.

A koronavírus-járványra való tekintettel jelenleg az orvosok telefonon vagy online előre egyeztetett időpontban fogadják a betegeket, így a beteghívó rendszer teljes kihasználása őszre várható.

Újabb beteghívó rendszer a BENU épületében

Fotó: Kocsis Zoltán