Ugrás a tartalomra

Új buszmegállók Budafok-Tétényben

2016. május 03. kedd
Hétfő óta új megállókban lehet felszállni egyes kerületi buszjáratokra a Bartók Béla úton, a Bíbic utcában és a Savoyai Jenő térnél.
Új buszmegállók Budafok-Tétényben

A BKK közleménye szerint a megállóhelyek kialakításával javul az érintett területek közösségi közlekedési lefedettsége, rövidülnek a buszok eléréséhez szükséges gyaloglási távolságok, az új megállók környezetében lévő lakóházak pedig jobb kiszolgálást kapnak.

A 287-es busz vonalán új megállóhelyet alakítottak ki a Bartók Béla úton, Bartók Béla út 208. elnevezéssel. A Budaörsi lakótelep felé tartó buszokra a Bartók Béla út 213-215. előtti járdán, a Budatétény vasútállomás (Campona) felé tartó buszokra pedig a Bartók Béla út 208/b előtt kialakított új megállóhelyen lehet felszállni.

A 101-es, a 150-es és a 941-es busz vonalán új megállóhelyet alakítottak ki Bíbic utca elnevezéssel. A Kelenföld felé tartó buszokra a Bíbic utca 1. előtti járdán, a Budatétény vasútállomás (Campona) felé tartó buszokra pedig a Bíbic utca 4-6. előtt kialakított új megállóhelyen lehet felszállni.

A 241-es, a 241A, a 251-es és a 251A busz vonalán is új megállóhelyet alakítottak ki Savoyai Jenő tér (Plébánia utca) elnevezéssel; a buszokra az Anna utcában, a Plébánia utcai kereszteződés előtt lehet felszállni.