Ugrás a tartalomra

„Szivárványos” hívogató

2016. szeptember 27. kedd
Sokan vártuk a nyugdíjas éveket, hogy milyen jó is lesz pihenni – aztán néha kiderül, hogy bizony lehet túl sok is az idő, ami a nyakunkba szakadt. Ilyenkor jó, ha találunk egy helyet, ahol jó a társaság, tartalmasan lehet eltölteni a napot, és akár új barátságokat is kötni.
„Szivárványos” hívogató

„Öleljük hát az öregséget szívünkre és szeressük: tele van gyönyörűséggel, ha élni tudunk vele.”(Seneca) Ezen mottóval invitálunk minden kedves idősödő, deresedő halántékú, szép korú (ki-ki válassza ki a neki tetsző jelzőt) a Szociális Szolgálat Szivárvány Idősek Klubjába.

A Szivárvány klub színes programokkal várja az érdeklődőket: vannak kirándulások, közös sütés-főzések, kártyaklub, társasozás, interaktív kvíz-játékok, irodalmi percek, torna, filmklub, net-nagyi program, kézműves foglalkozás. Aki szeretne, annak van lehetősége lelkileg is elmélyedni, annak ajánljuk a Biblia órát, a munkatársakkal való segítő beszélgetést vagy a klubtársakkal közös kiscsoportos beszélgetéseket.  A klubban elérhető fodrász, pedikűr-manikűrös, kozmetikus, masszőr is; e szolgáltatások önköltségesek. Igény szerint biztosítunk ebédet, ezt szintén térítés ellenében.   

Klubunk a Szociális Szolgálat Anna utca 10 szám alatti telephelyén működik, a Leányka utcai magas tömbházak tövében. A klubtagság ingyenes; minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk hétköznaponként, 8.00 - 16.00 óra között. Ha kérdése van, vagy szívesen eljönne bennünket meglátogatni, ismerkedni keressen bennünket a 1/226-0179, 20/315-4395-ös telefonszámokon vagy látogasson el honlapunkra: www.szocszolg22.hu-ra.

Szilágyiné Szalay Szilvia
Intézményvezető helyettes

Nagy Ibolya
klubvezető