Ugrás a tartalomra

SZEREPLŐVÁLTOZÁS!

2016. május 06. péntek
Fábián Juli váratlan megbetegedése miatt a Klauzál Jazz Klubban május 7-én (szombaton) 19.00 órakor a Promontor Kertvendéglőben Szűcs Gabi, a Cotton Club Singers egykori énekese lép fel a Gyárfás István Trióval.
SZEREPLŐVÁLTOZÁS!

Egy kis információ az énekesnőről:

Szűcs Gabi a hazai zenei élet különleges hangú előadója, aki több műfajban is kiemelkedőt alkotott közel 20 éves pályafutása során. Egyedi, füstös hangja a swing és a jazz irányába terelte, de otthonosan mozog a pop és a soul műfajában is. Angolul és magyarul, saját dalokat vagy sztenderdeket énekel, jellegzetes alt hangja, szenvedélyes előadásmódja meghatározó alakjává tette a hazai zenei életnek.

Nőiesség, humor, lendület: ez párosul az erős színpadi jelenléttel.
„ Nem emlékszem a pillanatra, amikor eldöntöttem énekesnő leszek. Egész életem efelé vitt, a színpadra, ahol szórakoztathatok, ahol kitárhatom a szívemet, ahol nő leszek, ahol a legjobbat hozhatom ki önmagamból. Ahol szeretek és szeretnek. A hangomon keresztül, a zenén keresztül.”

A Cotton Club Singers együttes alapító tagjaként 14 évig a zenekar tagja volt, 2007-ben kivált az énekegyüttesből. A váltás egy új zenei világ felfedezését, és művészi személyiségének kibontakoztatását jelenti, szólókarrierje során sokszínű és változatos zenei útra lépett. 

Az előzetes helyfoglalások természetesen érvényesek, további információ a funk.ivett@klauzalhaz.hu e-mail címen kaphatók.
Fábián Juli koncertjét egy későbbi alkalommal természetesen igyekezünk megszervezni.
Megértésüket köszönjük, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

SZEREPLŐVÁLTOZÁS!