Ugrás a tartalomra

Jövőhét szerdán és csütörtökön néhány szakrendelés szünetel

2021. május 11. kedd
2021. május 19-én, szerdán és május 20-án, csütörtökön ismét tömegesen oltják a Budafok-tétényieket. Két nap alatt több mint 1200 kerületi lakos kapja meg a koronavírus elleni védőoltást.
Jövőhét szerdán és csütörtökön néhány szakrendelés szünetel

Ezúttal a második körös Pfizer, és Moderna vakcinával oltják a helyieket. A Káldor Adolf Szakrendelő megnövekedett oltási feladatai miatt az alábbi szakrendelések szünetelnek:

Belgyógyászat,

Ortopédia,

Neurológia,

Laboratórium

Foglalkozás egészségügy,

Gyógytorna

A koronavírus járvány elleni küzdelemben kiemelten fontos feladat a lakosság minél szélesebb körű oltása.

A már meglévő két első emeleti oltóponton kívül további 2-2 oltóhelyet jelöltek ki a földszinten, és a III. emeleten. Ez olyan szintű szervezést és logisztikát igényel, ami mellett a Szakrendelőben a belgyógyászat, ortopédia, neurológia, gyógytorna, laboratórium, foglalkozás egészségügy napi betegellátása az oltási munkálatokra átirányított munkatársak szakrendelésekről történő kirendelése miatt nem megoldható. Az oltásra és a szakrendelésekre érkezők védelme érdekében szükséges volt meghozni ezt a nehéz döntést.

Azokat a betegeket, akik ezen a napon előjegyzett időponttal rendelkeztek, a Szakrendelő munkatársai értesítik az időpont törléséről. Az elmaradt rendeléseket későbbi időpontban pótolják.

A felsorolásban nem részletezett szakrendeléseken változatlanul fogadják az előjegyzett betegeket.

A szerdán és csütörtökön, két napra felfüggesztett szakrendelések kellemetlenséggel járnak, azonban több mint 1200 kerületi lakos kaphatja meg így a második körös oltást, megszerezve így a teljes védettséget.

Megértő türelmüket köszönjük!

Jövőhét szerdán és csütörtökön néhány szakrendelés szünetel