Ugrás a tartalomra

Rendkívüli operaelőadással indul hamarosan a Budafoki Pincejárat! – jövő hétfőn koncert, jövő szombaton az első buszjárat

2017. május 02. kedd
A nyitóeseményre, Miklósa Erika, Kossuth és Liszt Ferenc-díjas koloratúrszoprán operaénekesnő jövő hétfői budafoki dalestjére már minden jegy elkelt.
Rendkívüli operaelőadással indul hamarosan a Budafoki Pincejárat! – jövő hétfőn koncert, jövő szombaton az első buszjárat

A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontban május 8-án este 19 órakor tartandó előadáson zongorán közreműködik Harazdy Miklós. A világhírű operaénekesnő a koncert során a szívéhez legközelebb álló áriákból és dalokból válogat, 25 éves nemzetközi színpadi pályafutásának legszínesebb élményeibe nyújt bepillantást. Az esten az erdélyi népdaltól a Lakmé bravúr koloratúr áriájáig, Bernsteintől a portugál fadoig és a Carmen Habanerájától a Piazzolla tangókig tartó zenei kalandozásban lehet része annak, aki vele tart. Az est minden vendégét egy pohár pezsgővel várják!

Május 13-án délelőtt 10 órakor külön buszjárat indul a Budapest Népstadionok, Ferenciek tere és Gellért tér/Budafoki út megállókon keresztül a nyitva tartó budafoki nevezetes pincékhez és helyszínekhez. Az év hátralévő időszakában minden hónap első szombatján jár majd a „Budafoki Pincejárat” elnevezésű különbusz.

A buszok óránként járnak majd, és 1000 ft-ért lehet majd utazni rajtuk. Az egész napra szóló jegy magában foglalja az oda-visszautat, és a Budafokon belüli utakat. A menetjegy a buszon váltható. Kérjük, őrizze meg az egész út során! 

A menetjegy felmutatásával bárki egész nap utazhat a buszon, és kedvezményes belépőjegyet is válthat az egyes helyszínekre és programokra.

https://www.jegy.hu/program/miklosa-erika-est-43-budafoki-tavaszi-fesztival-79202

https://www.facebook.com/events/792689424214860/

http://pincejarat.hu/