Ugrás a tartalomra

Radiológiai fejlesztés a szakrendelőben

2021. április 07. szerda
2021. április 15-én folytatják a Káldor Adolf Szakrendelőben az Egészséges Budapestért Program II. ütemében a radiológiai fejlesztéseket.
Radiológiai fejlesztés a szakrendelőben

A szakrendelőben nyílt közbeszerzés keretében szereztek be egy korszerű röntgen átvilágító berendezést. Április 15-én megkezdődnek a beépítési munkálatok, melyek előreláthatólag május 31-ig tartanak. Az építési, és beszerelési munkák megkezdése előtt biztonsági okokból ideiglenesen le kell szerelni az átvilágítóval egy helyiségben található mammográfiás készüléket is, ezért az április 15. és május 31. közötti időszakban átmenetileg szünetelnek a mammográfiás vizsgálatok.

A Szakrendelő felújításakor kialakított munkarend értelmében lehetőséget biztosítanak a kerületi hölgyeknek a sürgős mammográfiás vizsgálatok elvégzésére a Fehérvári úti Szent Kristóf szakrendelő radiológia osztályán. Az átmeneti időszakban kialakított vizsgálati rendről a Radiológia osztály munkatársai tájékoztatják minden érintett páciensüket. Tel.: 229-1777/161 mellék.

A kormány az Egészséges Budapest Program keretében idén további 225 millió forintot biztosít kerületünk számára, így az eddigi fejlesztések mellett a háziorvosi, gyermekorvosi és gyermekfogászati rendelőkben, védőnői tanácsadókban is sor kerül a korszerűsítésre.

Radiológiai fejlesztés a szakrendelőben