Ugrás a tartalomra

Példát mutat a Budafok-Tétény applikáció

2019. november 15. péntek
A pilisvörösvári önkormányzat hibabejelentő alkalmazás bevezetését tervezi városukban, ezért kerületünkbe látogattak, hogy többet megtudjanak a nálunk már bevált Budafok-Tétény mobilapplikációról.
Példát mutat a Budafok-Tétény applikáció

November 6-án a Városházán fogadta Pilisvörösvár képviselőit kerületünk önkormányzata, hogy megosszák velük a Budafok-Tétény applikációval kapcsolatos tapasztalataikat. A vendégeket dr. Szántó János jegyző köszöntötte, aki elmondta, az applikáció fejlesztésének az volt a célja, hogy azon keresztül lehetőség legyen a közterületeken jelentkező hibák bejelentésére, kerületi hírek, információk fogadására. Kiemelt szempont volt, hogy könnyen kezelhető, felhasználóbarát alkalmazást készítsenek, amelyen keresztül interaktív kommunikációra is lehetőség van az itt lakók és a Polgármesteri Hivatal között.

Sályi László, a közigazgatás-fejlesztési és szervezési iroda vezetője előadásában bemutatta a Budafok-Tétény mobilalkalmazás bevezetését az ötlettől a megvalósításig, az azóta elért eredményeket. Prezentációja keretében ismertette az alkalmazás használatát, és bemutatta az alkalmazás sikerességét nagyban elősegítő, háttérben működő hivatali munkafolyamatokat.

Dr. Fetter Ádám, Pilisvörösvár polgármestere kiemelte, elsődleges céljai között szerepel a kerületihez hasonló alkalmazás bevezetése, amelynek során előremutató példa lesz a Budafok-Tétény applikáció. Kerületünk hivatala ígéretet tett arra, hogy segíteni és támogatni fogják őket az applikáció fejlesztésében és a munkafolyamatok átszervezésében.

A Budafok-Tétény applikáció letölthető ide kattintva. 

Példát mutat a Budafok-Tétény applikáció

Fotó: Horváth Tamás