Ugrás a tartalomra

Otthonunk Budafok-Tétény

2019. október 08. kedd
Négy kiadványban ismertette a 2014-2019 között elért eredményeket az önkormányzat.
Otthonunk Budafok-Tétény

Otthonunk Budafok-TétényAz önkormányzati ciklus végéhez érve olyan kiadványokat kaphatott kézhez a lakosság, amelyek az elmúlt öt év kerületi fejlesztéseit mutatják be.

Az először megjelent füzet a városfejlesztés területén elért sikerekről számol be. Szó van a játszóterek, oktatási intézmények, közösségi terek épüléséről és megújulásáról, a köz-és közlekedésbiztonság fejlődéséről, a Budafok belváros megújul projektről, a kerület stratégiai partnereiről.

,,Olyan település képe lebeg a szemünk előtt, amely tiszta levegőjével, gondozott zöldfelületeivel és közterületeivel kellemes és élhető környezetet biztosít” — olvashatjuk a második kiadvány polgármesteri köszöntőjében, mely a környezetvédelem területén elért eredményekről számol be.

A harmadik kiadvány a kerület családbarát oldalát mutatja be. A legkisebbeket érintő fejlesztésektől a gondtalan időskorért tett lépésekig. Emellett beszámol a civil szervezetekkel való együttműködésről, ismerteti a Budapest Bornegyede projektet, valamint a kerületi kulturális életet.

A negyedikként megjelenő füzet, az eddigi három kiadványt összegzi, összesen 34 oldalon keresztül. Egyedisége, hogy a kerületben élő és alkotó közéleti személyiségek is megszólalnak a hozzájuk legközelebb álló témával kapcsolatban.

A kiadványok online is olvashatók a lenti címlapokra kattintva, illetve itt is.

Otthonunk Budafok-Tétény  Otthonunk Budafok-Tétény  Otthonunk Budafok-Tétény  Otthonunk Budafok-Tétény