Ugrás a tartalomra

Otthon édes otthon

2020. május 25. hétfő
Az Artér Művészeti Egyesület a 2020-ban is meghirdeti a „Budafok-Tétény Ifjú Tehetségei" IV. regionális képzőművészeti rajzpályázatát a XXII. kerületben bejelentett lakcímmel rendelkező 6-19 éves fiatalok, illetve a kerületi általános és középiskolák tanulói részére. Otthon édes otthon címmel.
Otthon édes otthon

Budafok több száz éves múltra tekinthet vissza. Büszkén vállalhatjuk településünk múltját és jelenét. Arculata, szerkezete rengeteget változott. Sok-sok szép terünk, épületünk van. Itt élünk, ez az otthonunk.

Most, hogy olyan sok időt töltesz otthon, mit jelent neked az otthon? Egy tér, egy ház, egy tárgy, emberek, emlékek, hangulatok? Formáld gondolataidat képpé.

A pályázatra a grafika és a festészet eszközeivel készített, maximum A2 méretű munkával jelentkezhetsz. Az alkotásodat ne add postára, hanem szkenneld be (300 dpi felbontásban és jpg formátumban), utána küldd el az alábbi e-mail címre:

22keruletnapjarajzpalyazat@gmail.com

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2020. JÚNIUS 15. Hétfő

 

Középiskolások számára lehetőség van max. 5 perces kisfilm kategóriában is pályázni az Otthon édes otthon témakörben (a megadott e-mail címre várjuk 2020. Június 15-ig a pályaműveket).

Kérjük, az alkotások azonosításához minden alkotáson tüntessétek fel az alábbi információkat: alkotó neve, születési éve/korcsoportja, iskolájának neve és címe, az alkotás témája és címe, a felkészítő pedagógus neve (amennyiben van) és az e-mail címeket. Amennyiben iskola küldi be a pályázatokat, akkor összesítő listát kérünk a beküldött alkotásokról! Segítségüket köszönjük!

A pályázaton nyertes tanulókat a megadott e-mail címen vagy az iskolai tanárán keresztül értesítjük és tájékoztatjuk. Kérjük, őrizzétek meg az eredeti alkotásokat, mivel a nyertes képeket elkérhetjük egy jó minőségű szkennelés erejéig. 


Korcsoportok:

I.  korcsoport – alsó osztályos  tanulók

II. korcsoport – felső osztályos tanulók

III. korcsoport – középiskolás tanulók

Az értékelés korcsoportonként történik. 

A pályázati kiírás letölthető az Artér Művészeti Egyesület oldaláról https://arterbudafok.wordpress.com/palyazatok-2/ 


Eredményhirdetés:

Online

2020. Június 21.

A nyertes pályázókat Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata jutalmazza. Az Önkormányzat a díjakat 2020. Június 22-30. között adja át a nyerteseknek.

Amennyiben kérdés merülne fel a pályázattal kapcsolatban, az alábbi telefonszámokon lehet érdeklődni:

Filotás Viktória 06-70 601 9177 és

Kaszás Réka  06-20 597 4046

Artér Művészeti Egyesület,

 E-mail: 22keruletnapjarajzpalyazat@gmail.com       Honlap: http://arterbudafok.wordpress.com/