Ugrás a tartalomra

Országosan is egyedülálló érintésmentes Adománypont a Szomszédok Piacán

2020. november 28. szombat
A jótékonyság a legszebb karácsonyi ajándék! Az Ökumenikus Segélyszervezet elindította az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés 2020 elnevezésű kampányát, amelyhez pénzadományaikkal a kerületiek is biztonságosan csatlakozhatnak a Budafoki Szomszédok Piacán kihelyezett bankautomatát használva.
Országosan is egyedülálló érintésmentes Adománypont a Szomszédok Piacán

2020-ban 25. alkalommal hirdeti meg az Ökumenikus Segélyszervezet az Országos Adventi Pénzadománygyűjtését! A sokak által az emblematikus szeretet.éhség.mézeskalácsszívről ismert összefogás negyed évszázad alatt Magyarország legnagyobb civil pénzgyűjtésévé vált.

Idén az önkormányzat és a Segélyszervezet együttműködésének köszönhetően a Budafoki Szomszédok Piacán, a 22-es standon helyezték üzembe azt a bankkártya-automatát, amelyen keresztül érintésmentesen adományozhatnak mindazok, akiknek lehetősége van támogatni a rászorulókat. Az önkormányzat munkatársai az első hétvégére feldíszítették a standot, amelyet az akciót támogatva térítésmentesen ajánlott fel a szervezetnek.

Idén a járvány még inkább rontott a rászorulók helyzetén, munkájuk elvesztésével olyanok is segítségre szorulnak, akik eddig meg tudták oldani mindennapi életük gondjait. 2020-ban a XXII. kerületben a Segélyszervezet és az önkormányzat a mértéktelen vásárlás alternatívájaként ezzel a különleges karácsonyi ajándékozási lehetőséggel is segíteni kívánja a nehézsorsú gyermekeket, családokat, időseket.    

Az Ökumenikus Segélyszervezet által hirdetett pénzadománygyűjtő-akcióhoz online is lehet csatlakozni, a www.segelyszervezet.hu/szivposta honlapot felkeresve.

Kérjük, csatlakozzanak ehhez a segítő közösséghez, az összefogás erejével tegyük szebbé rászorulók tízezreinek ünnepét, és ne engedjük el a kezüket a hétköznapokban sem!

Országosan is egyedülálló érintésmentes Adománypont a Szomszédok Piacán

Országosan is egyedülálló érintésmentes Adománypont a Szomszédok PiacánOrszágosan is egyedülálló érintésmentes Adománypont a Szomszédok Piacán