Ugrás a tartalomra

Örömhír ezekben a vészterhes napokban is

2020. március 19. csütörtök
A Budafok-Tétényi Család – és Gyermekjóléti Központ Családok Átmeneti Otthonában, ma hajnalban egy édesanya világra hozta 5. gyermekét. A baba és az édesanya is egészségesek.
Örömhír ezekben a vészterhes napokban is

Az elmúlt egy hónapban az édesanya a Családok Átmeneti Otthonában, nyugalomban tölthette várandóságának utolsó és talán legnehezebb időszakát. Felkészülten várták a jövevény érkezését, ami március 19-én be is következett.

Az édesanya élettársa a kora hajnali órákban jelezte az otthon munkatársának, hogy a kismamának fájdalmai vannak. A gondozó azonnal hívta a mentőszolgálatot, akik telefonon keresztül segítették a gondozónőt a mentő kiérkezéséig. A gondozónő végül az útmutatásokat követve, egyedül és problémamentesen 4 óra 45 perckor világra segítette Róbert Noét. A mentősök megállapították, hogy a gyermek és az édesanya is jól vannak és elismeréssel gratuláltak a gondozónőnek a bátor és szakszerű beavatkozásához. A gyermeket és az édesanyát kórházba szállították az ilyenkor szokásos megfigyelésre.

Budafok-Tétény Önkormányzata valamennyi dolgozója nevében gratulálunk az édesanyának és természetesen a gondozónőnek a helytállásáért. Köszöntjük Róbert Noét és minden jót kívánunk neki az életéhez!