Ugrás a tartalomra

Önzetlen felajánlókkal telt meg a kerület dicsőségfala

2020. június 15. hétfő
A kerületben élők a veszélyhelyzetben is megmutatták, mire képesek, ha összefognak. Most induló oldalunkon azokat a cégeket és civil szervezeteket mutatjuk be, akik felajánlásukkal hozzájárultak a koronavírus-járvány elleni védekezés sikeréhez.
Önzetlen felajánlókkal telt meg a kerület dicsőségfala

A kerület önkormányzatának a veszélyhelyzet ideje alatt célja volt, hogy a lakosság a fertőzés veszélye ellenére is biztonságban érezhesse magát, és minél gyorsabban tudjon alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

A védekezés sikerében kulcsfontosságú szerepet játszottak az anyagi, szolgáltatásbeli vagy tárgyi felajánlást tevő kerületi vállalkozók, magánszemélyek és civil szervezetek. Büszkeségünk és köszönetünk jeléül létrehoztuk a felajanlas.budafokteteny.hu oldalt, ahol közzétettük az adományozó cégek névsorát, bemutatkozó kisfilmjeikkel és felajánlásukkal együtt.

A GDPR törvény miatt magánszemélyek esetében sajnos nincs lehetőség a felajánló adatainak közzétételére, de ezúton is köszönjük mindenkinek, aki pénzadománnyal, maszkok varrásával vagy önkéntes tevékenységével hozzájárult a védekezéshez. 

Köszönjük közösségünk támogatóinak, hogy felismerték, együtt könnyebben vehetjük fel a harcot a járvány elleni küzdelemben!

felajanlas.budafokteteny.hu