Ugrás a tartalomra

Oklevél a projektgazdáknak

2023. március 27. hétfő
Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.
Oklevél a projektgazdáknak

Hagyománnyá vált, hogy egy nyertes ötlet megvalósulásakor az önkormányzat oklevéllel jutalmazza a projektgazdákat, ezzel is elismerve a közös munka sikerét és fontosságát. A Részvételi Költségvetés győztes pályázatai minden esetben az ötletgazdákkal együttműködve valósulnak meg. A felelős szakiroda bevonja a projektbeadókat a tervezés és akár a kivitelezés fázisába is.

Most a legutóbbi, Nagytétényben elkészült projektek ötletgazdái vették át az elismerést, amelyet a kezdeményezésért felelős alpolgármester, Szepesfalvy Anna adott át. A Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi park is olyan fejlesztés, amely a kerületi közösségi életet támogatja és teszi színesebbé.

Ne feledje! Hamarosan indul az idei évad szavazási időszaka. Regisztráció után, a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon adhatja le voksait a kedvenc projektjei mellett.

Oklevél a projektgazdáknak