Ugrás a tartalomra

Nyomozás kétkeréken, fagyizás és arcfestés - így zajlott a kerületi Gyermeknap - Videóval frissítve!

2021. június 09. szerda
"Gyermeknapi nyomozás Budafokról" címen egyedülálló programmal készült az idei Gyermeknapra a kerületi önkormányzat, amely számos családnak kínált különleges kikapcsolódási lehetőséget.
Nyomozás kétkeréken, fagyizás és arcfestés - így zajlott a kerületi Gyermeknap - Videóval frissítve!

Arra biztatták a vállalkozó szellemű családokat, hogy biciklivel járjanak körbe előre meghatározott kerületi helyszíneket és készítsenek fotókat magukról bizonyítékként, hogy ott jártak. Az állomásokhoz kapcsolódóan 11 kérdésre is válaszolniuk kellett, a helyes megfejtésekért pedig két gombóc fagylaltot kaptak a gyerekek a Pink Frog cukrászdában.

Nagyszámú érdeklődés övezte a meghirdetett akciót, és május 30-án gyülekezni kezdtek a családok az Árpád utcai kis üzletben. Pont a program időpontjában eleredt az eső, így beszorultak az odaérkezők a cukrászdába, de Peppino, a bohóc nagyon jól szórakoztatta a gyerekeket és a felnőtteket is. Az arcfestő pedig rengeteg pókembert, kutyust és hercegnőt varázsolt a gyerekekből.

Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett. Jókat bicikliztek a gyerekek, sok hasznos infóval lettek gazdagabbak Budafokról. Az időjárás miatt sajnos nem mindenki tudta beváltani aznap a fagyi nyereményt, de további három nappal meghosszabbítottuk az átvétel időpontját, így minden gyermek megkapta a nyereményként szolgáló hűs édességet.

Fotók: Horváth Tamás