Ugrás a tartalomra

Szandi és a bűvészbajnok kápráztatta el a gyerekeket a Camponában - Videóval frissítve!

2017. március 22. szerda
Mosolyt varázsolni a gyermekek arcára, kizökkenteni őket a mindennapokból – ezt a szép feladatot vállalta a Campona és a Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ.
Szandi és a bűvészbajnok kápráztatta el a gyerekeket a Camponában - Videóval frissítve!

A Campona egy varázslatos délutánnal kívánta megajándékozni azokat a gyermekeket, akiknek talán picit kevesebb jut az örömből, a felhőtlen szórakozásból. A Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ segítségével érkezett egy kisgyerekekből álló csoport a helyszínre, akik először a bevásárlóközpontban látható mágikus installációkat próbálták végig.

Az eseményen részt vevő kicsik megcsodálták a cilinderből kibújó óriásnyuszit, a lebegő asztalt, a tértrükköt mutató varázsszobába is mindenki bemászott, csakúgy, mint abba az asztalba, amelyből csak egy fej látszott ki, mintha egy képzeletbeli mágus varázsolta volna el a látogatókat. A színpadnál Kiss Balázs, magyar bajnok bűvész fogadta őket, és mindjárt el is kezdte a kis csapat beavatását a mágikus trükkökbe.

A délután háziasszonya Szandi volt, aki maga is örömmel csodálta meg a bevásárlóközpontban látható különleges attrakciókat. Az énekesnő később elárulta, hogy nem először ismerkedik bűvésztrükkökkel. - „A gyerekeimnek is volt bűvészdoboza, és mi is eltöltöttünk jó néhány estét azzal, hogy próbáltuk úgy megcsinálni a kunsztokat, hogy tökéletes legyen az illúzió – mesélte Szandi, aki lelkesen segédkezett Balázsnak, sőt maga is végigcsinálta a gyerekeknek szánt mutatványokat.

 „Nagyon szeretek gyerekeknek bűvészkedni, imádom a nyitottságukat, az őszinteségüket, és gyakran a találékonyságukat is, hiszen a képzeletük még tényleg végtelen. (…) Gyakran hívnak bűvésztanfolyamot tartani, és én boldogan megyek, és adom tovább a tudásomat, ahogyan most is élmény volt ez a másfél óra a gyerkőcökkel.” – mondja Kiss Balázs, bűvész.

 „Ezúton szeretnénk megköszönni ezt a fantasztikus, felejthetetlen délutánt, amely a gyermekek számára olyan élményt nyújtott, mely sokáig élni fog bennük, emlegetni fogják társaik körében is. Köszönjük a finom sütiket, a habos édes innivalókat, a kedves vendéglátást, kiszolgálást. Felüdülést nyújtottak a gyermekeink szürke hétköznapjaiban” – mondta Daróczi Csilla, a Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője. És ez szerencsére nem csalás, nem ámítás!

A Promontor TV összeállítása:

 

www.campona.hu

www.facebook.com/Campona