Ugrás a tartalomra

Miniszteri elismerő oklevelet kapott önkormányzatunk

2019. június 20. csütörtök
Az oklevelet Szepesfalvy Anna alpolgármester és Csonka Renáta projektmenedzser a Belügyminisztériumban tartott átadási ünnepségen vette át. A díjakat Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, valamint Michl József tatai polgármester, a kitüntetés szakmai kuratóriumának elnöke adta át.
Miniszteri elismerő oklevelet kapott önkormányzatunk

Június 19-én tartották a Szolgáltató Önkormányzat Díjátadó ünnepséget, ahol az Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II. című projekt keretein belül meghirdetett pályázatra beérkező pályaműveket értékelték.

A projekt célja, hogy hozzájáruljon a hatékony és szolgáltató önkormányzati szemlélet kialakulásához. A Szolgáltató Önkormányzat Díjjal olyan, jó gyakorlatokat megvalósító önkormányzatok részesülnek elismerésben, amelyek tevékenységük során a szolgáltatói szemlélet négy alappillérét szem előtt tartva nyújtanak kimagasló teljesítményt.

A díjazottakat egy olyan projekt keretében választották ki, amelynek során sikeres városok programjait tudják elvinni az ország bármely részébe. Elkészült egy olyan tanulmány, amilyenre az önkormányzatok megalakulása óta nem volt példa: tudományosan mérték fel a magyar önkormányzati rendszert, nem politikai alapon, választási szempontból, hanem a polgárok igényeit feldolgozva — ismertette Pogácsás Tibor.

A húsz pályázó közül nyolc önkormányzat kapott díjat, Budafok-Tétényt pedig miniszteri elismerő oklevéllel jutalmazták színvonalas pályamunka benyújtásáért.

Miniszteri elismerő oklevelet kapott önkormányzatunk

Forrás:https://www.kormany.hu/hu/belugyminiszterium/onkormanyzati-allamtitkarsag/hirek/szolgaltato-onkormanyzatokat-dijazott-a-belugyminiszter