Ugrás a tartalomra

Mindannyiunk érdeke a Piac módosított nyitvatartása

2020. május 06. szerda
Az elsődleges cél továbbra is a tömeg kialakulásának elkerülése, így a vírus terjedésének lassítása. Az időseket változatlanul arra kérjük, hogy maradjanak otthon.
Mindannyiunk érdeke a Piac módosított nyitvatartása

A kerületi nyugdíjasok kiemelt tagjai Budafok-Tétény életének, tapasztalatukra mindig számíthatunk, aktív részvételükkel, példamutatásukkal formálják a kerületet. Az önkormányzat kiemelt feladatának tekinti, hogy megóvjuk veszélyeztetett korban lévő társaink egészségét, ez azonban csak az együttműködésükkel lehetséges.

Biztonságuk érdekében módosított, idősávos nyitvatartás van életben a Budafoki Szomszédok Piacán. A nyitvatartási rend célja, hogy megóvja a veszélyeztetett korba tartozó látogatókat a csak számukra kijelölt idősávval, de elkerülje a tömegek kialakulását a nap további részében is.

Hiszünk benne, hogy a most hozott áldozatok nem lesznek hiábavalók, és hamarosan újra a megszokott módon, együtt vásárolhatunk a piacon. Ehhez kérjük a budafok-tétényi nyugdíjasok türelmét és együttműködését.

A 65 év felettiek április 24-től az alábbi időpontokban vásárolhatnak a Budafoki Szomszédok Piacán:

Hétköznapokon: 10-12 óra között (Nyitvatartás 6-15 óráig)

Szombaton: 11-12 óra között (Nyitvatartás 6-14 óráig)

Vasárnap: zárva

A járványhelyzet statisztikái továbbra is azt mutatják, hogy valóban a 65 év feletti korosztály van leginkább kitéve a vírusfertőzés veszélyeinek, ezért ismételten kérjük őket, hogy tartsák be az óvintézkedéseket, és maradjanak otthon! Ehhez segítséget kínál az önkormányzat Maradj Otthon! Segélyszolgálata, amelyet 0-24 órában elérhetnek a +36 1 226-0559-es telefonszámon, munkaidőben a +36 1 226-0179-es vagy a +36 20-227-4917-es telefonszámon állnak a kerületiek rendelkezésére. E-mailben a segitunk@klauzalhaz.hu címen vehetik fel a kapcsolatot a segélyszolgálattal, amely a bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban és postai ügyintézésben is segítséget nyújt..