Ugrás a tartalomra

Megjelent a Bornegyed magazin téli száma

2019. január 03. csütörtök
A negyedévente megjelenő kiadványhoz a kerületi intézményekben, könyvtárakban és a Budafoki Pincejárat helyszínein juthatnak hozzá ingyenesen az olvasók
Megjelent a Bornegyed magazin téli száma

Megjelent a Bornegyed magazin téli száma

Az első decemberi hópelyhekkel együtt Budafok-Tétény kulturális és gasztronómiai kiadványának legújabb száma is megérkezett. A negyedévente megjelenő kiadvány friss számának címlapján Szörényi Levente szerepel, akinek a neve már nem csak a zenei világban ismert, egyre többet hallunk ugyanis a Szörényi-borokról is. Az Erkel Ferenc-díjas művész mindkettőről mesél a magazinban. Három zongoraművész, Hegedüs Katalin, Hegedüs Endre és Balázs János is mesélt zenéről, ünnepről és tervekről, a budafoki borokkal pedig a Katona Borház családi pincészete segít megismerkedni. Megszólalnak a YouInHerit városmarketing ötletpályázat nyertesei, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok pólós is. A Bornegyed Magazinhoz a budafok-tétényi intézményekben, könyvtárakban és a Budafoki Pincejárat helyszínein juthatnak hozzá ingyenesen az olvasók.
 


Megjelent a Bornegyed magazin téli számaA Bornegyed magazinhoz a kerületi intézményekben, könyvtárakban és a Budafoki Pincejárat helyszínein juthatnak hozzá ingyenesen az olvasók. A kiadvány online is olvasható, ide kattintva.