Ugrás a tartalomra

Megérkezett a Bornegyed magazin nyári kiadványa

2018. június 28. csütörtök
Aki részt vett a Kerület Napja programjain, már kézbe vehette a Bornegyed magazin legfrissebb számát. Az ingyenes kulturális és gasztronómiai kiadvány, ahogy az már megszokott, online is olvasható.
Megérkezett a Bornegyed magazin nyári kiadványa

A Bornegyed magazin nyári számának borítóján Bereczki Zoltánt láthatjuk. A sokoldalú művész az idei Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál fellépőjeként adott interjút a lapnak, ahol mesélt gyermekkoráról, sportszeretetéről és természetesen pályafutásáról is.

Megszólal az énekes és dalszerző Molnár Ferenc Caramel is, akit a Tavaszi Művészeti Fesztivál vendégeként üdvözölhettünk Budafok-Tétényben. Caramel mesél arról, mit jelentett számára, amikor megkapta az Emberi Erőforrások által alapított Máté Péter-díjat, valamint a jótékonyság fontosságáról is beszél.

Olvashatunk a Budafoki Dohnányi Zenekarról, akik idén ünneplik a 25. születésnapjukat – Hollerung Gábor Liszt-díjas karmester a negyedszázad mérföldköveiről mesélt.

Továbbá megismerhetjük a Sümegi és Fiai Pincészetet, valamint a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola sokszínű, nívós képzéseit is.

A Bornegyed magazinhoz a kerületi intézményekben, könyvtárakban és a Budafoki Pincejárat helyszínein juthatnak hozzá ingyenesen az olvasók.

A kiadvány online is olvasható, ide kattintva.

Megérkezett a Bornegyed magazin nyári kiadványa

Fotó: Kocsis Zoltán