Ugrás a tartalomra

Legyél az ösztöndíjasunk!

2020. szeptember 25. péntek
A képviselő-testület döntése értelmében duplájára emelkedett az önkormányzati havi ösztöndíjrész összege. Pályázati felhívás Bursa Hungarica ösztöndíjra.
Legyél az ösztöndíjasunk!

Önkormányzatunk Képviselő-testülete ismét egyhangúlag döntött a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2021. évi fordulójához történő csatlakozásról, illetve egyidejűleg az ösztöndíj havi összegének emeléséről. A döntés értelmében az önkormányzati havi ösztöndíjrész 14.000 Ft lesz.

A Bursa Hungarica Ösztöndíjra azon felsőoktatási intézmények hallgatói (A-típus) vagy utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolai tanulók, illetve felsőoktatási intézménybe még fel nem vett, érettségi vizsgával rendelkezők (B-típus) pályázhatnak, akik Budapest XXII. kerületében állandó lakóhellyel rendelkeznek, és családjukban az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a 99.750 Ft-ot, önfenntartó pályázó esetében a 140.049 Ft-ot.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. november 5.

Letölthető dokumentumok: A típusú pályázatkiírás hallgatóknak
                                            B típusú kiírás középiskolásoknak és érettségizetteknek
                                            Kötelező mellékletek és külön élők nyilatkozata

A pályázók részére összeállított felhasználói kézikönyv és oktató videók az alábbi linken érhetők el: http://www.emet.gov.hu/hatter_1/bursa_hungarica2/