Ugrás a tartalomra

Korál-koncert a Klauzál Házban

2024. április 19. péntek
Akik jegyet vesznek, dupla CD-t is kapnak ajándékba az előadáson
Korál-koncert a Klauzál Házban

A Budafok-tétényi Tavaszi Fesztivál egyik legkülönlegesebb eseménye lesz az a koncert, amelyen Dolhai Attila és Veres Mónika közreműködésével szólalnak meg a legendás Korál együttes legjobb számai a Klauzál Ház színháztermében. Az exkluzív koncertélmény mellé ráadásul ajándék is jár: minden jegyhez dupla Korál-CD-t is kapnak a nézők az előadás helyszínén.

A Balázs Fecó-emlékkoncertet május 24-én, pénteken 19 órától hallgathatják meg a fesztivál vendégei. A Klauzál Házban felelevenítik Balázs Fecó igazi színpadi jelenlétét is, hiszen nemcsak dalaival idézik meg őt, hanem a kivetítőn megjelenik az énekes-zeneszerző is, aki így kvázi „közös duetteket énekel” a meghívott művészekkel.

Balázs Fecó és a Korál legszebb dalai mára klasszikussá váltak. Ezen az estén a Korál és meghívott vendégei igazi koncertélményt nyújtanak Fecóra emlékezve. A dalokat előadó formáció egy sikeres operettszínházi premier után elsőként Budapesten a Klauzál Házban lesz látható és hallgatható.

A Korál legendás zenészei, Dorozsmai Péter és Fekete Tibor ’Samu’ mellett Kontor Tamás (ének, gitár), Binder Norbert (billentyű) és Vámos István (trombita) gondoskodik az igazi koncerthangulatról.

Veres Mónika és Dolhai Attila előadásában új színben hangoznak majd el a rajongók szívéhez közel álló Korál-dalok a rockkoncerten.

(VH)


Videónkban a 2008-as Fonogram díjátadón Dolhai Attila a énekel Balázs Fecóval.