Ugrás a tartalomra

Koncert gyermekáldás előtt

2015. szeptember 11. péntek
Janicsák Veca utolsó koncertjeinek egyikén vehettünk részt a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon
Koncert gyermekáldás előtt

Janicsák Veca utolsó fellépéseinek egyikét hallgathatta meg a budafoki közönség a borfesztiválon. Az énekesnő ugyanis elárulta, hogy kisbabája születése előtt már csak szeptemberben vállal fellépéseket.

– Számomra most a pici a legfontosabb, mindent az ő létezésének rendelünk alá. Jól érzem magam a bőrömben, és csak olyan dolgokat teszek, amik jól is esnek, mert vallom, hogy ami jó a mamának, az jó a babának – nyilatkozta nemrégiben az énekesnő. 

A Csillag születik (2007) és az X-Faktor (2010) tehetségkutató tévéműsorokban feltűnt és ismertté vált előadó olyan népszerű számokkal szórakoztatta a Pezsgő tér közönségét, mint a Most múlik pontosan, a Szenvedély vagy A holnap ítélete. Egyedül állt ugyan a színpadon, éneklésével mégis óriási sikert aratott.

Megtudtuk, hogy tizenöt évesen már a Sziget Fesztivál színpadára állhatott, majd egy-két szám erejéig az édesapja, Janicsák István által alapított Z’zi Labor koncertjein is fellépett, de igazi énekesi pályafutása a Papp László Budapest Sportarénában kezdődött, ahol azonnal kétszer tízezer ember előtt énekelt. 2011-től azután sikert sikerre halmozott: nagykoncert és klipek kísérték pályafutását. 2012-ben az Év énekesnőjének választották, és egy év múlva Az év női hangja elismerést is megkapta.

A fiatal, Fonogram-díjas énekesnő láthatóan sugárzik a boldogságtól, és alig várja, hogy anyuka lehessen. (T. A.)

(VH)


Koncert gyermekáldás előtt