Ugrás a tartalomra

Két újabb stratégiai partneri együttműködési megállapodás - Videóval frissítve!

2017. június 26. hétfő
Az Auchan Magyarország Kft. albertfalvai (Savoya park) üzletközpontja és a kerületben működő Nicron Kft is Budafok-Tétény önkormányzatának stratégiai partnere lett.
Két újabb stratégiai partneri együttműködési megállapodás - Videóval frissítve!

Az aláírási ceremóniára a Városháza dísztermében került sor. Karsay Ferenc polgármester azt hangsúlyozta: „A szokásosnál is jobban kötődünk azokhoz a partnereinkhez, akikkel ma együttműködési megállapodást írunk alá, hiszen a Nicron Kft a pezsgő és borgyártáshoz szükséges eszközöket magas minőségben gyártja, segítve a kerületi borászatokat, pincészeteket is, az Auchan esetében pedig az első olyan cégről van szó, amely földrajzilag nem nálunk található, viszont a kerületi lakosságot szolgálják ki.

Egészséges versenynek is tekinthetjük ezt, hiszen a másik nagy áruház, bevásárlóközpont, amely a kerületünkben van, jó, ha kontroll alatt érzi a munkáját. Nagyon köszönöm, hogy Önök úgy döntöttek, hogy a stratégiai partnereink lesznek. Számunkra fontos, hogy a kerületünkben működő vállalkozások otthonosan érezzék magukat nálunk, hogy velük együtt gondolkodhassunk a település fejlesztéséről, jövőjéről.  Immár több mint 20 stratégiai partnere van az önkormányzatnak, az az érdekünk, hogy minél többen legyenek”- tette hozzá Karsay Ferenc polgármester.

Horváth-Bunyik Bernadett, az Auchan Magyarország Kft. albertfalvai (Savoya park) áruházigazgatója a budafokteteny.hu-nak a stratégiai partneri megállapodás aláírását követően úgy fogalmazott: „nekünk mind a két kerület, a 11. és a 22. kerület egyaránt fontos, az utóbbi esetében kiemelten zöldövezetű területről van szó, a családi házas vásárlói körre nagymértékben számítunk. Nem vásárlókban, hanem lakosokban gondolkodunk, az ő igényeiket szeretnénk kiszolgálni. A Savoya Parkban társasházkezelési rendszerben működünk, érdekünk, hogy a megújulás jegyében újabb betelepülő üzletek legyenek, színesíteni szeretnék a palettát az üzletsoron. Rendezvényeket is szeretnénk a továbbiakban is szervezni. A környezetünket szeretnénk felkarolni, a másik kerülettel alapítványokat támogatunk, itt, ebben a kerületben is hasonlókban gondolkodunk, illetve kisiskolás, óvodás gyerekeket is meghívnánk az áruházunkba, hogy részt vegyenek a pékségünkben a péksütemények készítésében, kalácsfonásban, vagy akár a fagyikészítésben, jégkrém adagolásban, netán a pénztárgépeket is kipróbálhatják. Sokféle együttműködési lehetőségre látunk tehát lehetőséget a jövőben.”

Restás Tibor a Nicron Kft. ügyvezetője a budafokteteny.hu-nak azt hangsúlyozta, cégük 1996 óta foglalkozik rozsdamentes anyagokkal a borászatok és az élelmiszeripari technológiai rendszerépítők számára. Régóta szerettek volna olyan berendezést gyártani, ami közvetlenül a borászok számára lehet kivételes segítség, a Bubikon találmányuk ilyen, amelyet borszépítőként emlegetnek. Ilyen berendezést jelenleg mintegy 20 borászat használ, kétféle gázt, nitrogént és széndioxidot oldva bele a borba, aminek köszönhetően tartósabb és jobb ízhatású gyöngyöző, azaz bubis bor keletkezik. Az önkormányzattal kötött stratégiai partneri megállapodásnak köszönhetően reményeik szerint sikerül a találmányuk népszerűsítéséhez újabb támogatókra találni.

Fotók: Kocsis Zoltán

 

A Promontor TV összeállítása: