Ugrás a tartalomra

JÓTÉKONYSÁGI TANSZERGYŰJTÉS RÁSZORULÓ CSALÁDOK SZÁMÁRA

2015. augusztus 05. szerda
A kampány védnöke, Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere elmondta: "A jótékonysági tanszergyűjtő akcióval mintegy 800 iskolás gyermeket és fiatalt tudunk majd támogatni."
JÓTÉKONYSÁGI TANSZERGYŰJTÉS RÁSZORULÓ CSALÁDOK SZÁMÁRA

Augusztus 5-étől 1 hónapon keresztül, szeptember 5-ig várják az adományokat a jótékonysági tanszergyűjtési akcióban, amelyet a XXII. kerületi bevásárlóközpont szervez. A Campona a felajánlott iskolaszereket a helyi Gyermekjóléti Központ segítségével juttatja el közel 800 rászoruló, iskoláskorú gyermek számára.

A Campona Bevásárló- és Élményközpont jótékonysági tanszergyűjtési akciót hirdet a XXII. kerületi rászoruló családok számára. A szervező 6 és 18 éves gyermekek és fiatalok számára várja a vásárlók iskolakezdéshez kapcsolódó felajánlásait, mint például iskolatáska, írószer, vonalzó, számológép, füzet, körző, tornazsák és sportruházat.

A jó állapotú felszereléseket, eszközöket a Campona földszintjén lehet leadni egy óriás plexi dobozba 2015. augusztus 5. és szeptember 5. között. A kezdeményező minden egyes felajánlott tanszerért cserébe 1000Ft-os vásárlási utalványt ad az adakozók számára.

A kampány védnöke, Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere elmondta: "A jótékonysági tanszergyűjtő akcióval mintegy 800 iskolás gyermeket és fiatalt tudunk majd támogatni. Ehhez közös összefogásra van szükség, így nem csak a kerületiek segítségére számítunk, hanem egész Budapest, illetve vonzáskörzetének területéről várunk adományokat."

A CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó által üzemeltetett Campona az összegyűlt iskolakezdéshez szükséges felszereléseket a kerületi Gyermekjóléti Központ segítségével juttatja el a hátrányos helyzetű családok számára. Az adományok jelképes átadására szeptember 5-én került sor a 26. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál keretében.
"Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy évente több olyan kampányt is hirdessünk, amelyekben beteg kisgyermeket vagy rászoruló családokat támogatunk. Kampányaink célja a gyűjtésen kívül az, hogy felhívjuk a lakosság figyelmét arra, ne dobják ki feleslegessé vált, megunt tárgyaikat, hiszen azok sokak számára értéket jelenthetnek"  - Tette hozzá Bernád Judit, a Campona Bevásárló- és Élményközpont igazgatója.

További információ: www.campona.hu