Ugrás a tartalomra

Járdafelújítási program

2019. szeptember 05. csütörtök
Az önkormányzat programja keretén belül újulnak meg a járdák Budafok-Tétényben. Jelenleg öt kerületi utcában zajlanak a munkálatok.
Járdafelújítási program

2014-2019 között 8247 méter új járdát és gyalogutat épített és 10 539 méternyit újított fel az önkormányzat Budafok-Tétényben.

A munkálatok idén is folytatódnak. Jelenleg a Gádor, az Arany János, a Kiránduló, a Kolozsvári és a Margit utcában építik újjá a régi járdákat közel 2350 méteren. 

Fontos, hogy azokban az utcákban, ahol mindkét oldalon van járda, először csak az egyik oldalit újítják fel. Cél, hogy minden olyan utca sorra kerülhessen, ahol rossz állapotúak a járdák. Amikor minden utcában legalább az egyik oldalon megtörtént a felújítás, akkor következhet a másik oldal járdájának megújítása.

Azokban az utcákban, ahol a kivitelező 40 x 40 cm-es beton járólapot bont, a lakosságnak lehetősége van azokat elvinni és újrahasznosítani.

A munkálatokat végző kivitelező szórólap formájában tájékoztatja a helyieket a felújítással kapcsolatos tudnivalókról. Felmerülő kérdés esetén, a szórólapon megadott elérhetőségen keresztül lehet érdeklődni.

A járdaépítési program jelenlegi periódusának várható befejezése 2019. szeptember 30.