Ugrás a tartalomra

Ismerd meg a Városmarketing Ötletpályázat döntőseit!

2018. október 17. szerda
Október 19-én tartják az Art Quarter Budapestben a Városmarketing Ötletpályázat eredményhirdetését, melyen kiderül ki vehet majd részt Budafok-Tétény új turisztikai arculatának megalkotásában.
Ismerd meg a Városmarketing Ötletpályázat döntőseit!

Budafok-Tétény Önkormányzata a YouInHerit projekt keretein belül ötletpályázatot hirdetett azzal a céllal, hogy felvirágoztassa a helyi turizmust.

A pályázatra olyan logo- és arculati terveket, stratégiai ötleteket vártak, hogyan lehet Budafok-Tétény Budapest Bornegyede. Fontos szempont volt a bor- és pezsgőkultúra és a kapcsolódó szakmák népszerűsítése is.

A kiíró a minőségi pályamunkák elkészítéséhez több segítséget is biztosított. Augusztus 6-án nyílt napot tartottak, ahol a pályázók olyan kérdéseket tehettek fel, melyek hozzájárulnak ötleteik megvalósításához, valamint a pályázat beküldési határidejét is meghosszabbították.

A tizenkét jelentkező közül hat egyéni és hat csapat indult a pályázaton. Számos színvonalas pályamű született, melyek közül az öt legjobb kerülhetett be az október 19-én tartandó döntőbe. Ők prezentálják majd a zsűrinek az ötleteiket, és közülük kerül ki a győztes, aki részt vehet Budafok-Tétény új turisztikai arculatának megalkotásában, valamint díjazzák a második és harmadik helyezettet is.

Aki szeretné megtekinteni a versenyben lévő pályamunkákat és koccintani a győztessel, annak lehetősége van részt venni a pénteki döntőn és eredményhirdetésen, melyet az Art Quarter Budapestben (1222, Nagytétényi út 48-50.) tartanak majd.

A rendezvény ingyenes, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött, melyet csütörtök estig, a klimaszj@BP22.HU e-mail címen lehet megtenni.

 

Ismerd meg a Városmarketing Ötletpályázat döntőseit!