Ugrás a tartalomra

Hogyan lehet érdeklődni az oltással kapcsolatban?

2021. április 07. szerda
A háziorvosok telefonos terhelésének csökkentése érdekében kérjük és ajánljuk, hogy a páciensek elektronikusan keressék orvosaikat a Covid19 elleni védőoltásokkal kapcsolatban felmerülő kérdések, és egyéb kérések esetén.
Hogyan lehet érdeklődni az oltással kapcsolatban?

A járványügyi helyzetben a háziorvosi praxisok jellemzően a megszokottnál nagyobb erőforrásokat vesznek igénybe az oltási feladatok ellátásához, így esetlegesen nehezebben lehet őket elérni telefonon keresztül. A telefonos terhelés csökkentése érdekében a páciensek e-mailen keresztül érdeklődhetnek háziorvosainknál a koronavírus elleni védőoltással, és egyéb kérdésekkel kapcsolatban. Amennyiben az oltással kapcsolatosan tájékozódnának, kérjük, mindig írják meg pontos születési idejüket is.

A budafok-tétényi háziorvosok elérhetőségei az alábbi linken keresztül, a 2./Felnőtt háziorvosok fülre kattintva érhetők el: https://budafokteteny.hu/intezmenyek/egeszsegugy

Emellett a https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio elérhetőségen mindenkinek lehetősége nyílik lekérdezni, hogy a vakcinainfo.gov.hu oldalon történt online regisztrációja, vagy a Magyar Államkincstár által kiküldött nyomtatvány visszaküldése (papíralapú regisztráció) és feldolgozása milyen státuszban van.

Köszönjük együttműködésüket!

Hogyan lehet érdeklődni az oltással kapcsolatban?