Ugrás a tartalomra

Hamarosan új ügyfélfogadó rendszer lép életbe a Polgármesteri Hivatalban

2021. április 07. szerda
Önkormányzatunk a pandémia okozta nehézségek ellenére sem tétlenkedett, az elmúlt hónapokban egy biztonságos és lakosságbarát ügyfélfogadó rendszert dolgozott ki. Habár jelenleg szünetel az ügyfélfogadás, azonban rövidesen online felületen foglalható időpont a Polgármesteri Hivatalba, illetve új és korszerű beléptetőrendszer segíti majd az ügyintézést.
Hamarosan új ügyfélfogadó rendszer lép életbe a Polgármesteri Hivatalban

A hatékony és gördülékeny kiszolgálás érdekében a Polgármesteri Hivatalban nemsokára egységes online időpontfoglaló rendszert vezetünk be. Így a már sikeresen működő anyakönyvi időpontfoglaló rendszer mellett, a lakosságnak lehetősége lesz a Hivatal valamennyi ügykörében időpont foglalására. A foglalásról a rendszer e-mail üzenetet küld az ügyfélnek, amely tartalmazza a foglalás időpontját, az ügy típusát és az időpont lemondás módját.

A foglaláskor a nevét, e-mail címét, telefonszámát és amennyiben van már folyamatban lévő ügye annak ügyszámát kell majd megadni. Amennyiben szükséges ügyintéző munkatársunk a megadott telefonszámon előzetesen egyeztetni fogja az ügyintézéshez szükséges tudnivalókat. Az ügyfelek a rendszerben is tájékoztatást kapnak az egyes ügytípusokról és az ügyintézéshez szükséges dokumentumokról, nyomtatványokról.

Az időpontfoglaló rendszer rövid időn belül elérhető lesz a honlapunkon és telefonon is egyaránt.

A vírushelyzet miatt a személyes ügyintézés jelenleg nem lehetséges, de amint ismét megnyílnak a Hivatal kapui, már egy új és intelligens beléptetőrendszer fogadja a lakosságot. Az üzembehelyezést követően, de még a hivatalos megnyitó előtt Karsay Ferenc polgármester tekintette meg a helyiséget és próbálhatta ki a beléptetőrendszer működését, mely mind a lakosság, mind pedig a hivatal dolgozói számára zökkenőmentes be- és kilépést biztosít majd.

Segítségével egyszerűbbé és átláthatóbbá válik a látogatás, illetve csökkennek a Hivatal dolgozóinak adminisztrációs feladatai. A rendszer a korábbi átalakított ügyfélfogadó helyiségben kap helyet, ahol kellemes környezet fogadja az időpontra érkezőket. Egyik falát sűrű növénytakaró borítja, mely egy úgynevezett vertikális kertként függőleges növényfalat alkot, hangulatos berendezése nyugalmat áraszt rohanó mindennapjainkban.

Kérjük, kövessék figyelemmel honlapunkat és közösségi felületeinket az új rendszer bevezetésének időpontjával kapcsolatban.

Fotók: Horváth Tamás