Ugrás a tartalomra

Gáspár Laci női világsztárokkal hódít

2015. november 05. csütörtök
A Sztárban sztár egyik legnépszerűbb szereplője boldog a szakmájában és új házasságában is
Gáspár Laci női világsztárokkal hódít

Igazi sztár, aki a Sztárban sztárban is sztár. Hétről hétre bizonyítja a népszerű tévéműsorban, hogy remek, beérett énekessé vált az évek alatt, sőt énekesnőként is megállná a helyét. Gáspár Laci – aki a múlt hónapban kerületünkben lépett fel – az utóbbi hetekben női világsztárok bőrébe bújva is hódít. A stroke napján, október 17-én a Camponában csodálhattuk meg a hangját. Mint mondta, fontosnak tartja egészségügyi rendezvényeken fellépni, mert egy szórakoztató műsor keretében az emberek jobban odafigyelnek a nehezebb témákra.

– Sajnos gyakoriak hazánkban a szélütéses esetek, ezért érdemes ingyenes szűrésekre, előadásokra járni, ha tehetem, én is összekötöm a kellemest a hasznossal – utalt arra, hogy ha nem rohan, az ilyen rendezvényeken igyekszik felméretni egészségi állapotát.

– Láthatóan majd kicsattan a egészségtől.

– Úgy néz ki, jók a leleteim, jól érzem magam a bőrömben, bár nem ártana még leadni egy pár kilót. A Sztárban sztár műsor kedvéért már ugyan ledobtam magamról vagy tíz kilót, de van még bőven rajtam felesleg.

– Milyen érzés karcsú nők bőrébe és ruhájába bújni?

– Érdekes és nagyon nehéz. Whitney Houston és Cher a kedvenceim közé tartoznak, furcsa volt, hogy őket kellett megszemélyesítenem, bár a példaképemet, Michael Jacksont sem volt könnyebb. Szoknya, harisnya, magas sarkú cipő, melltartó, borzasztó! Rengeteg munkát tettem bele, hogy átváltozzak, nővé alakuljak, de olyan profi stáb vesz körül a TV2-nél, hogy még élveztem is az átalakítás egyes fázisait. A legnagyobb kihívások közé tartozik ez a hatfős stábnak, órákat vesz igénybe, mire a maszkmesterek, a sminkesek, és fodrászok befejezik az élő „szobrászkodást”. Például az sem volt könnyű feladat, amikor negyvenhatos magas sarkú cipőt kellett beszerezni a számomra az egyik adásban, idehaza nem is találtak ilyet, Ausztriából importálták. Azért, akkor vagyok a legboldogabb, ha férfiként lépek színpadra.

– S ha együtt van a gyermekeivel.

– Valóban, bár az egyeztetést nehezíti, hogy a két gyermekem két anyánál, két helyen lakik, de nagy szerencsémre jó a kapcsolat a volt feleségeimmel, tudunk egyeztetni. Miriam lányom Balassagyarmaton, Lacika a fővárosban él, nagyon jó testvérek és szívesen vannak ők is együtt. Nemrég nősültem újra, és Niki mellett, valamint a szakmámban is megtaláltam a boldogságomat.

– Ilyenkor általában hízni szoktak a férfiak, ön meg csak egyre fogy… 

– Rendszeresen járok edzeni, ennek látszik az eredménye. Az egészséges életmód nem csak a szűrésekre járásból áll… (temesi)