Ugrás a tartalomra

Forgalmirend-változás az M0 déli szektorában

2019. október 28. hétfő
2019. október 28-án (hétfőn) reggel megnyílik a közlekedők számára az M0 déli szektor bal pályája az M6 autópálya és a 6. sz. főúti csomópont (14+500-11+650 km szelvények) közötti szakaszon.
Forgalmirend-változás az M0 déli szektorában

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei szombaton megkezdték a terelés kiépítését, így hétfő reggeltől már újabb 3 km-en két forgalmi sávban haladhat a forgalom.

Az átterelést követően a további munkálatok elvégzéséig a munkaterületen dolgozók védelme érdekében sebességkorlátozásra kell számítani.

Tervezetten november második felében az M5 felé vezető oldalon a M6 autópálya és a 6. sz. főúti csomópont között a forgalmi irányokat eddig elválasztó beton terelőfalakat is eltávolítják, így már azon az oldalon is szélesebb forgalmi sávokon lehet haladni, és a leállósáv is rendelkezésére áll majd a műszaki hiba miatt megállni kényszerülőknek.

A terelések változásáról a szakemberek folyamatos tájékoztatást adnak, az egyes tervezett ütemekről és a várható korlátozásokról, az autóút aktuális forgalmi helyzetéről a közlekedők a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásból, a NIF Zrt. beruházásában, az STR M0 Konzorcium (STRABAG Építő Kft. és STRABAG AG) kivitelezésében valósul meg.

Forgalmirend-változás az M0 déli szektorában

Forrás: https://nif.hu/2019/10/forgalmirend-valtozas-az-m0-deli-szektoraban/