Ugrás a tartalomra

Folytatódhat a maszkvarrás a civileknél

2020. április 23. csütörtök
Az önkormányzat biztosítja a varráshoz szükséges alapanyagot, így a civil szervezetek közreműködésével még több kerületi juthat hozzá a mosható és fertőtleníthető textilmaszkokhoz.
Folytatódhat a maszkvarrás a civileknél
Ahogyan beszámoltunk róla, több civil szervezet — a Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesülete, a Budatétényi Polgári Kör és a Nagytétényi Polgári Kör — maszkok varrásával járul hozzá a koronavírus terjedésének lassításához. Hogy minél több kerületinek juthasson a védekezéshez szükséges eszközökből, Karsay Ferenc polgármester az alapanyagok biztosítását ajánlotta fel a civil szervezeteknek, akik így újabb maszkokat készíthetnek. Az elkészült maszkokat ezután a már szokott módon összegyűjti az Önkormányzat, fertőtleníti és csomagolva kiszállítja azoknak, akik igénylik ezt. 
 
A maszkokra azon kerületiek jelentkezését várják, akiknek ezidáig nem állt módjukban azok beszerzése. Amennyiben Önnek sincs még maszkja, igényét a 70ellatas@bp22.hu e-mail címen adhatja le (kérjük, az üzenetben adja meg telefonszámát, valamint címét a házhoz szállítás miatt), vagy keresse a Maradj Otthon! Segélyszolgálat munkatársait 0-24 órában a  +36 1 226-0559 telefonszámon, munkaidőben a +36 1 226-0179; +36 20-227-4917-es számokon.
 
Folytatódhat a maszkvarrás a civileknél
Fotó: Horváth Tamás