Ugrás a tartalomra

Folyamatos a buszvárók korszerűsítése

2021. január 06. szerda
Budafok-Tétény önkormányzata és a Publimont Kft. utasvárótelepítési programjának köszönhetően 2020-ban tizenhárom helyszínre kerültek ki új utasváró fülkék, amelyből kettőt napelemes hirdetőfelülettel szereltek fel.
Folyamatos a buszvárók korszerűsítése

A busszal közlekedő utasok kényelmesebb várakozása érdekében folyamatosan korszerűsítik a buszvárókat kerület szerte. Novemberben a Növény utcában épült két új buszváró az önkormányzat szerződött partnere, a Publimont Kft. jóvoltából, nemrég pedig újabb két váró korszerűsítése készült el.

A Piac téri és a Kossuth Lajos utca—Magdolna utca kereszteződésében található megállókba új, modernebb szerkezetű várókat telepítettek, a meglévőket pedig elavult, megrongált lemez utasvárók helyére helyezik át a Komló utca (Tóth József utca kereszteződés) és a Szoborpark megállókhoz. A megállókban elkészültek a napelemes hirdetőfelületek is, amelyek a borús idő ellenére is jól működnek.

A Kossuth Lajos utca—Magdolna utcai megálló forgalmára való tekintettel itt két buszvárót is telepítettek az utasok komfortérzetének növelése érdekében. Az utasvárótelepítési program keretén belül így összesen 13 új buszváró épült, kettőt pedig cseréltek 2020-ban.

Folyamatos a buszvárók korszerűsítése