Ugrás a tartalomra

Ez történt a novemberi testületi ülésen - Videóval frissítve!

2017. november 28. kedd
A képviselők november 16-án megemlékeztek Schmidt Györgyről, a közelmúltban elhunyt volt önkormányzati képviselőről. Köszöntötték a hónap művészét, Antal Mátyás karnagyot, döntöttek a Budatétényi SE és a Budafoki Kézilabda Sportegyesület támogatásáról. Elfogadták a Klauzál Ház jövő évi munkatervét is.
Ez történt a novemberi testületi ülésen - Videóval frissítve!

Ahogyan arról már beszámoltunk, november elején elhunyt Schmidt György, volt önkormányzati képviselő, pedagógus. A testületi ülés kezdetén néma főhajtással emlékeztek rá a jelenlévők.

 

Ezt követően méltatták a hónap művészét, Antal Mátyás karnagyot, fuvolaművészt, akit idén Prima Primissima díjra is jelöltek. A közönségszavazáson november 29-ig mi is támogathatjuk őt, melynek részletei itt érhetők el: http://www.primaprimissima.hu/szavazas/ .

 

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték Dr. Szabó Zoltánt, a Káldor Adolf Szakrendelő kardiológusát, Schmidt Lászlót, a szakrendelő finanszírozási vezetőjét és Bencze Márta Irént, a Kormányhivatal XXII. kerületi Kormányablakának osztályvezetőjét, aki egyúttal bemutatta hivatali utódját, dr. Murin Izabellát.

 

Karsay Ferenc polgármester javaslatára ismét döntöttek többek között a kerületi sportolók támogatásáról: a Budafoki Kézilabda Sportegyesület működését 600 ezer forinttal, a Budatétény SE-t pedig a műfüves pályát karbantartó gép megvételéhez szükséges önrésszel segíti az önkormányzat. A támogatás célja a kerületi utánpótlás és szabadidősport támogatása.

 

A képviselő-testület jóváhagyta a Klauzál Ház jövő évre vonatkozó munkatervét. A dokumentumból kiderül, hogy továbbra is számíthatunk az olyan, népszerű rendezvényekre, mint például a Jazz+Mi+Ti, a családi vasárnapok, illetve a kubai táncest. 2018-ban is számos – különböző tematikájú - tanfolyamot indítanak, amelyekre minden korosztályt várnak.

 

Döntöttek a szokásos téli igazgatási szünetről is, mely idén december 20-tól december 29-ig tart majd. Az ügyintézést érintő részleteket hamarosan a honlapunkon is közzétesszük.

 

A testületi ülésekről készült jegyzőkönyvek és a részletes napirendek itt érhetők el.

 

 

FOTÓ: FÖLDHÁZI ÁRPÁD ::

 

A Promontor TV összeállítása: