Ugrás a tartalomra

Emlékjeggyel a BMTE-Fradi meccsre! - Kedden közönségtalálkozó a játékosokkal a Piactéren!

2017. május 12. péntek
A Magyar Kupa elődöntőjének második mérkőzésén a Promontor utcába látogat a Fradi. A szerdai sporteseményre a hazai szurkolók ingyenes emlékjeggyel léphetnek be.
Emlékjeggyel a BMTE-Fradi meccsre! - Kedden közönségtalálkozó a játékosokkal a Piactéren!

Május 13-án, szombaton hazai pályán csap össze a BMTE a Dunaharaszti MTK-val. Győzelem esetén olyan előnyre tesznek szert a budafoki fiúk a tabellán, hogy ez esetben matematikailag már bajnokok leszünk.

Érdemes lesz kilátogatni szombaton, hiszen a - remélhetőleg - ünnepléssel együtt a szerdai kupameccsre szóló emlékjegyek osztása is elkezdődik a BMTE pályáján.

 

A továbbiakban az alábbi időpontokban és helyszíneken lehet majd jegyet kérni a Magyar Kupa május 17-én, szerdán, 15 órakor kezdődő elődöntőjére:

 

május 15., hétfő, 16-18 óráig a Piactéren felállított standnál,

május 16., kedd, 17:30-18:30 óráig a Piactéren felállított standnál,

május 17., szerda, 13:30-15:00 óráig a BMTE Promontor utca-Komáromi utcai bejáratánál felállított standnál.

 

Akik részt vesznek az önkormányzat Facebook-oldalán indított játékban és bekerülnek a 120 nyertes közé, azok a hétfői, keddi és szerdai jegyátvételkor egyúttal a szurkolói sálukat is átvehetik.

 

A játékfelhívás itt található: http://www.facebook.com/budafokteteny/photos/pcb.812155388935997/812150192269850/?type=3

 

A keddi jegy- és sálosztás kiemelkedő esemény lesz! Az érdeklődők ugyanis részt vehetnek a Budafoki MTE piactéri közönségtalálkozóján, ahol személyesen is gratulálhatnak a fiúknak. Hangolódjunk rá együtt a másnapi kupameccsre!

 

FONTOS információk:

 

  • a jegyek osztásánál egy személy maximum három emlékjegyet kérhet. A jegyek térítésmentesen vehetők át, viszont a belépés csak az emlékjegy birtokában lehetséges.

 

  • a meccs napján a bejáratoknál adománygyűjtő dobozt helyezünk el, melyekbe a szervezők szeretettel fogadják a felajánlásokat, az összegyűlt adományt a kerületi Családok Átmeneti Otthona kapja meg.

 

Emlékjeggyel a BMTE-Fradi meccsre! - Kedden közönségtalálkozó a játékosokkal a Piactéren!