Ugrás a tartalomra

Ellátóközpont alakult az otthonukban maradók ellátására - Videóval frissítve!

2020. április 14. kedd
A tömeges megfertőződésekre felkészülve logisztikai központot alakítottak ki a Klauzál Házban, ahol tartós élelmiszert és tisztítószereket raktároznak.
Ellátóközpont alakult az otthonukban maradók ellátására - Videóval frissítve!
Önkormányzatunk akciótervet dolgozott ki a tömeges fertőzések esetére, mindazok gördülékeny ellátására, akik a koronavírus terjedésével otthonaikban maradnak és természetes támaszuk nincs.
Ennek részeként jött létre a Maradj otthon segélyszolgálat, amelynek feladata, hogy - dietetikus által meghatározott összetételű - tartós élelmiszerből, tisztálkodó- és háztartási szerekből összeállított egységcsomagot állítsanak össze és kiszállítsák az igénylők számára.  A heti egységcsomagok mellett egy bővített, havi szükségletű termékekből álló egységcsomag is igényelhető, mindez mérsékelt áron, szállítási díj nélkül.

Az egyes csomagok összetétele innen letölthető:
 
Egy kerületi vállalkozó jóvoltából az első 960 csomaghoz térítésmentesen 10kg burgonyát is csomagolnak a segélyszolgálat munkatársai.
Mindazoknak, akik önkéntesen vagy hatósági kötelezés miatt maradnak otthonaikban, az egységcsomagok biztosításán túl az önkormányzati munkatársak csekkfeladásban és vények kiváltásában is segítséget nyújtanak.
 
A Maradj Otthon! Segélyszolgálat elérhetőségei:
Telefonszám:
0-24 órában:   +36 1 226-0559
munkaidőben: +36 1 226-0179; +36 20-227-4917
E-mail cím:  segitunk@klauzalhaz.hu