Ugrás a tartalomra

Elkezdődött a budafoki mentőállomás megújítása

2017. november 27. hétfő
Közel egy éve kért segítséget az önkormányzattól Nagy Tibor, egykori állomásvezető a budafoki mentőállomás megújításához. Az önkormányzat stratégiai partner-vállalkozásainak közreműködésével régóta várt fejlesztések valósulnak meg, melynek első lépéseként a klímaberendezést korszerűsítették.
Elkezdődött a budafoki mentőállomás megújítása

Az önkormányzatnak, stratégiai partnereinek és az Országos Mentőszolgálatnak köszönhetően újul meg belülről a budafoki mentőállomás. A munkálatokat egyes partnerek anyagilag, míg mások munkaerővel, eszközfelajánlással vagy technikai segítséggel lendítették előre.

Az összefogásnak köszönhetően új kárpitot kaptak az állomáson levő bútorok, megújult az épület elektromos hálózata, valamint új, korszerű klímarendszert is kiépítettek a Kossuth Lajos utcai mentőállomáson. A közeljövőben a helyiségek festésére is sor kerül.

A stratégiai partnerek, akik az önkormányzati hozzájárulást kiegészítve támogatták a felújításokat:

Ivanics Kft., Lesaffre Magyarország Kft., Anda Present Kft., CLB Packaging Kft., Törley Pezsgőpincészet, valamint Sándor János - Sándor és Társai Kkt. (bútorok kárpitozása), Gyarmati Imre - Tendál Szolgáltató Szövetkezet (különféle javítási munkák), és Bakosfa Kft. - Bakos Miklós (falfesték felajánlás).

Köszönjük az önkormányzat stratégiai partnereinek, hogy segítségükkel kifejezhetjük hálánkat az Országos Mentőszolgálat Budafok-Tétényben dolgozó munkatársainak!

 

FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN ::

Elkezdődött a budafoki mentőállomás megújítása